Nieuw seizoen

Geen categorie

Udo

13 aug
2018

Nog even en het nieuwe seizoen begint. Eigenlijk is ‘ie al lang begonnen want ik ben bezig met de voorbereidingen van een aantal mooie voorstellingen en evenementen. We hebben een zingende boom, een vloggende jonge ridder, een blanke jongen die een donkere dame wordt en Gandhi in de rij staan de komende maanden. Verder zal ik nog even een Kinderboekenbal, een documentaire festival en een Amsterdamse prijsuitreiking voorzien van mooie aankleding.
Zin in!

Recent Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

30 april 2017

Stiltelab van Lieke Benders

Afgelopen week verscheen dit fijne artikel over Liekes Benders’ Stiltelab in De Limburger. Op de achtergrond sta ik nog wat…