Holstmeer

Geen categorie

Udo

27 nov
2017

De komende tijd werk ik mee aan het bijzondere theaterdrieluik Holstmeer van De Jonge Republiek onder leiding van Silvia Andringa. Holstmeer speelt zich af op drie locaties aan de Holstmeerweg, namelijk de Penitentiaire Inrichting, het behandelcentrum voor slachtoffers van geweld in afhankelijkheidsrelaties Fier! en het politiebureau. Hiervan maak ik een theatrale reportage, het posterbeeld en ik werk mee aan de vormgeving op de locaties.

www.dejongerepubliek.com

Recent Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

30 maart 2017

Mariken

De repetities bij Poldertheater zijn weer begonnen. Voor het 8ste jaar verzorg ik weer de vormgeving van de kostuums en…

27 november 2017

Lessenreeks NHL Hogeschool

In december start ik een lessenreeks aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik geef scenografielessen aan het derde jaar van…