Griezelen met het Kinderboekenbal.

Geen categorie

Udo

14 aug
2017

Dit jaar verzorg ik weer de vormgeving van het Kinderboekenbal. Na Utrecht, Rotterdam en Haarlem is het Kinderboekenbal weer terug in Amsterdam. Het griezelen staat centraal tijdens de Kinderboekenweek, dus dit jaar wordt de Stadsschouwburg omgetoverd tot een waar horrorkabinet. En laat dat nou mijn specialiteit zijn……

Home

Recent Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

27 november 2017

Lessenreeks NHL Hogeschool

In december start ik een lessenreeks aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik geef scenografielessen aan het derde jaar van…

27 november 2017

Holstmeer

De komende tijd werk ik mee aan het bijzondere theaterdrieluik HolstmeerĀ van De Jonge Republiek onder leiding van Silvia Andringa. Holstmeer…