Stiltelab van Lieke Benders

Geen categorie

Udo

30 apr
2017

Afgelopen week verscheen dit fijne artikel over Liekes Benders’ Stiltelab in De Limburger. Op de achtergrond sta ik nog wat te werken aan de Stiltesuite. Deze ruimte wordt in het Klooster van Wittem verhuurd aan gasten die er een avond willen overnachten. Ik heb de vormgeving verzorgd van de suite en de werkruimte van het Stiltelab. Van beiden zijn de foto’s te zien in mijn ‘Portfolio Overig Werk’.

Recent Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

5 oktober 2017

IDFA 30 jaar

Dit jaar bestaat het IDFA 30 jaar. Ik mag meedoen met dit feest! In opdracht van Praaning & Roekens verzorg…

27 november 2017

Lessenreeks NHL Hogeschool

In december start ik een lessenreeks aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ik geef scenografielessen aan het derde jaar van…