Sssssst!

Geen categorie

Udo

30 mrt
2017

Theatermaker Lieke Benders opende in januari 2017 een stiltelab in Klooster Wittem. Hier onderzoekt ze samen met kunstenaars, wetenschappers en anderen de stilte in al haar verschijnings- en verdwijningsvormen.

Het stiltelab is een plek waar verschillende visies op stilte en stilstand samenkomen. Ideeën worden uitgewisseld. Vanuit de inbreng van alle stiltelaboranten ontstaan tentoonstellingen en performances die open zijn voor publiek.

In april zal ik de inrichting verzorgen van een ‘Stiltesuite’, een verblijf voor gasten in Klooster Wittem. Daarnaast zal ik in alle stilte ook de inrchting van het kantoor voor de Stiltelab op me nemen.

Voor meer informatie: http://www.hogefronten.nl/stiltelab/

Recent Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Related Posts

19 november 2018

Orlando van Poldertheater, Parsifall van De Jonge Republiek ism Tryater, Het Boompje van Alle Hoeken van de Kamermuziek en de…